Friss topikok

  • sapwise: @toronte: Hi, We are looking for this job, are you interested and do you have SAP Support experi... (2012.01.07. 02:19) Elindult a SAP blog
  • bbence84: Elnézést a spammelésért, de akit jobban érdekel ez a téma, annak ajánlom a cikket, amit a HANA tém... (2011.06.29. 13:35) SAP HANA, in memory technology alapfogalmak

SAP tanácsadó és fejlesztő állások

Nincs megjeleníthető elem

Magyar cég is aratott az SAP versenyén

2011.11.12. 13:26 SAP blog

A tavalyi évi értékesítését duplázó iData Kft. a régió ezüstdíjasa

Egy magyar kisvállalat, a GPS-es járműkövetéssel foglalkozó iData Kft-nél történt vállalatirányítási rendszer bevezetését választottak a régió egyik legjobbjává- adta hírül az SAP Hungary Kft. Az SAP Quality Awards verseny szempontrendszere azt vizsgálta, milyen minőségben történt az informatikai rendszer implementációja, és a használat milyen előnyöket biztosított a szervezetnek.
 
A kelet-európai ezüstdíjat elvivő cég két hónap alatt vezette be az SAP Business One-t, mely a verseny többéves történetében a legrövidebb idő alatt elért használatba vétel. A zsűri értékelésében továbbá kiemelte, hogy tisztán mérhető mennyiségi, és minőségi célokat állított fel, és ért el a cég. A hat éve működő, és tavaly az értékesítését duplázó iData Kft. a bevezetés során bevonta munkatársait a folyamatba, minden egyes alkalmazottjával átbeszélte az esetlegesen megváltozó folyamatokat, és figyelembe vette ötleteiket, melynek köszönhetően a rendszer elfogadottsága igen magas volt. Az IT-rendszer használatával felgyorsult, átláthatóbbá vált a cég működése, melynek keretében egyszerűbbé, és hibamentessé vált például a számla-rendeléskezelés, előrejelzés, riportkészítés, ügyfélkezelés nyomon követése.
 
A győzteseknek járó elismerést Prágában adták át Szabó Andrásnak, az iData Kft. műszaki igazgatójának és Matolcsi Tamásnak, az OnLiveIt Kft. ügyvezetőjének, aki a rendszer bevezetésében segített a cégnek. 
 
„Tavalyi év után ismét egy magyar cég, és bevezető partner szerepelt a régió legjobbjai között, mely egyértelmű visszajelzés a hazai partnerhálózat kiemelkedő kisvállalati implementációs tudásról” –emelte ki Kézdy Gergely, az SAP Hungary Kft. régiós channel managere. 
 
Jiri Synacek, a SAP területi minőségbiztosítási igazgatója elmondta, a sikeres megvalósításhoz több kell, mint tudás és képesség. Szükséges hozzá az eltökéltség a vállalatvezetés részéről és a hit abban, hogy a fejlett eszközökkel végzett minőségi munka olyan előnyt jelent a vállalatnak, amely a mindennapok során is érzékelhető biztonságot jelent az ügyfelei számára.

Az eseményen készült képek:


A fotón Szabó András, az iData Kft műszaki igazgatója, Szaladják Linda marketing manager és Matolcsi Tamás, az OnLiveIt Kft. ügyvezetője veszi át a díjat a prágai SAP központban. A képen szerepel még Jiri Synacek, a SAP minőségbiztosítási igazgatója és az SAP ausztriai képviselője is. 




A fotón Szabó András, az iData Kft. műszaki igazgatója-társtulajdonosa a díjjal. 


Gratulálunk az elismeréshez!

 

Szólj hozzá!

Címkék: sap quality awards onliveit idata

A bejegyzés trackback címe:

https://sapblog.blog.hu/api/trackback/id/tr763372578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása