Friss topikok

  • sapwise: @toronte: Hi, We are looking for this job, are you interested and do you have SAP Support experi... (2012.01.07. 02:19) Elindult a SAP blog
  • bbence84: Elnézést a spammelésért, de akit jobban érdekel ez a téma, annak ajánlom a cikket, amit a HANA tém... (2011.06.29. 13:35) SAP HANA, in memory technology alapfogalmak

SAP tanácsadó és fejlesztő állások

Nincs megjeleníthető elem

Az Oracle újabb 200 millió dollárt szeretne az SAP-tól

2010.12.12. 19:15 SAP blog

Egy pénteken benyújtott kereset alapján az Oracle további 212 millió dollárra tart igényt az SAP-tól, a TomorrowNow perben megállapított 1,3 milliárd dolláron felül. Amennyiben az Oracle igényét elfogadnák, az SAP-ra kiszabott büntetés összege 1,63 mrd dollárra nőne.

Az SAP (mely az egész ügyért nem akart 28 millió dollárnál többet fizetni) kijelentette hogy nem áll módjában ezt a plusz összeget kifizetni, mivel nem gondolják úgy hogy az Oracle nem jogosult semmilyen kiegészítő kártérítésre.

Az Oracle gyakorlatilag az elmaradt licenszbevételek kamatát szeretné ezzel megkapni, mely állításuk szerint teljesen normális és megszokott az ilyen esetekben. További kommentárt az Oracle nem tett az ügyben.

Beigazolódik tehát az a véleményünk, hogy az SAP-Oracle viaskodása a bírósági ítélettel korántsem ért véget, hisz az SAP egyelőre az 1,3 mrd dollárt sem fizette ki, a fellebbezésen gondolkodnak.

Szólj hozzá!

Címkék: per sap kártérítés oracle tomorrownow

A bejegyzés trackback címe:

https://sapblog.blog.hu/api/trackback/id/tr732511488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása