Friss topikok

  • sapwise: @toronte: Hi, We are looking for this job, are you interested and do you have SAP Support experi... (2012.01.07. 02:19) Elindult a SAP blog
  • bbence84: Elnézést a spammelésért, de akit jobban érdekel ez a téma, annak ajánlom a cikket, amit a HANA tém... (2011.06.29. 13:35) SAP HANA, in memory technology alapfogalmak

SAP tanácsadó és fejlesztő állások

Nincs megjeleníthető elem

SAP ISU Master Data Template

2010.03.25. 21:09 SAP blog

Nemrég találtam egy hivatkozást egy blogban egy 2 EUR-ért letölthető IS-U Masterdata template-re.
20 oldalon, 13 lépésben mutatják be, mi a leggyorsabb és leghatékonyabb módja az IS-U törzsadatok létrehozásának, az ISU folyamataink teszteléséhez.
Beteszem ide a linket: SAP ISU Ebook, mindenki döntse el maga, megér-e neki kb. 500 forintot hogy letöltsön egy ilyen ebookot, véleményem szerint hülyeség az egész. Manapság minden valamirevaló cégnél vannak rendes törzsadatokkal rendelkező Quality és Acceptance rendszerek, tehát nem hiszem hogy lenne létjogosultsága egy ilyen leírásnak, amit ráadásul pénzért árulnak a neten. Bár ha jobban belegondolok, egy DEV, azaz fejlesztő rendszerben sokszor gondot okoz a megfelelő törzsadatok hiánya, így bizonyos esetekben mégis hasznos lehet. Mit gondoltok?

Üdv,

SAP Fanatic
 

Szólj hozzá!

Címkék: sap is u masterdata

A bejegyzés trackback címe:

https://sapblog.blog.hu/api/trackback/id/tr451868913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása